Головна Новини Світ Азія В Індії крокодил затягнув у воду сторожа і відкусив йому ногу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії крокодил затягнув у воду сторожа і відкусив йому ногу

На щастя, сторожу вдалося вижити

20 липня 2021, 19:28 comments1559
Поділіться публікацією:

Гігантський крокодил напав на мешканця штату Уттар-Прадеш і сильно його травмував. Про подію інформує сайт Tribune India.

В Індії крокодил затягнув у воду сторожа і відкусив йому ногу

В Індії крокодил відкусив чоловікові ногу. Фото з відкритих джерел

За словами джерела, в той момент, коли чоловік переходив канал Шарда, у воді з'явився величезний крокодил. Він за лічені секунди схопив сторожа на ногу і потягнув свою жертву у воду.

Потерпілий кричав і кликав на допомогу. На щастя, неподалік опинилися люди, які відразу ж кинулися його рятувати. Очевидці били палицями крокодила і кидали в нього камінням, але цього було не досить. Хижак вчепився в ногу чоловіка і не відпускав.

Через 15 хвилин боротьби з водним мешканцем людям все ж вдалося його перемогти і звільнити чоловіка. До того моменту нога сторожа була практично відірвана, а сам він почав втрачати свідомість через велику крововтрату.

На місце події були викликані медики. Постраждалого госпіталізували. Наразі він знаходиться в критичному стані. Співробітники медустанови поки не готові давати ніяких прогнозів.

За словами видання, за останні кілька місяців у цьому регіоні сталося чотири напади крокодилів на людей. Всі ці випадки були смертельними.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Індії тигриця загризла двох мотоциклістів на очах в їхнього друга. Напередодні чоловіків попереджали про небезпеку зони, через яку вони зібралися їхати, але вони не послухали і вирушили туди.

Також видання повідомляло про те, що у Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, коли той справляв нужду в океані. На місці події були попереджувальні знаки, які потерпілий проігнорував.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

20 липня 2021, 19:18

У СТОРОЖА було бажання, щоб його фалос був довгий аж до землі...!!! ОТ крокодил і вкоритв йому ногу....!!!


Новини