Головна Новини Світ Польща Польський фермер отримав підозру за заклик до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Польський фермер отримав підозру за заклик до Путіна

За проросійський плакат польському фермеру загрожує три роки тюрми

23 лютого 2024, 23:33
Поділіться публікацією:

У Польщі окружна прокуратура міста Глівіце оголосила підозру фермеру, який протестував на тракторі, на якому розмістив плакат зі зверненням до російського диктатора Володимира Путіна.

Польський фермер отримав підозру за заклик до Путіна

На мітингу польських фермерів з'явився проросійський плакат. Фото з відкритих джерел

Польські правоохоронці встановили особу водія трактора, підготували фото- й відеодокументацію, склали протокол огляду, а також вилучили банер і прапор.

Польського фермера підозрюють у пропаганді ідеології, яка закликає до застосування насильства з метою впливу на політичне або соціальне життя, демонстрації прапора, транспаранта зі змістом такої ідеології. Зазначається, що за вчинення відповідного злочину польським законодавством передбачено покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до трьох років.

Як відомо, 20 лютого польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що російська армія може здійснити новий масштабний наступ. Давид Арахамія визнав, що Україні буде непросто відбити великий наступ російських загарбників, зважаючи на дефіцит боєприпасів та особового складу в українській армії. Він визнав, що українська влада зробила помилку, коли напередодні війни не вірила у широкомасштабне вторгнення РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що наприкінці березня Силам оборони України катастрофічно не вистачатиме артилерійських снарядів, прогнозують американські посадовці. Через дефіцит боєприпасів наприкінці березня для українських військ настане "вирішальний момент", якщо Конгрес США до того часу не схвалить законопроєкт про продовження макрофінансової допомоги для України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини