"Роздає інтерв'ю" та рекламує нову книгу: Юлія Мендель "засвітилася" у Польщі

Мендель проведе презентацію книги завтра, 19 листопада, в одному з польських міст

Українська журналіста Юлія Мендель, яка стала відомою завдяки тісній співпраці з Володимиром Зеленським на початку його президентського терміну, активізувалася у публічному просторі Польщі як письменниця. Саме такий висновок можна зробити, прочитавши нещодавнє інтерв'ю за її участю, опубліковане авторитетним польським виданням Wyborcza.

Більш детально вивчивши матеріал, стає ясно, що це не інтерв'ю зовсім. Принцип написання та публікації інтерв'ю в ЗМІ включає, як мінімум, вступ, питання, і, звичайно ж, іншу уточнюючу інформацію, яка походить безпосередньо від автора матеріалу. В даному випадку видно, що стаття більше схожа на "лист від читача", в якому розповідь ведеться від першої особи.

Монолог Юлії Мендель, опублікований у польському виданні Wyborcza, порушує серйозні політичні питання, що стосуються нинішньої ситуації в Україні та світі, колишня прес-секретар Зеленського розповідає про своє дитинство, а також ділиться прогнозами щодо того, яким буде Україна у разі перемоги.

"Ми – українці, дуже втомилися фізично, проте, як і раніше, сильні морально. Мільйони з нас зараз жертвують життям, щоб відновити мир на планеті та побудувати абсолютно нове життя", - пише журналістка.

Крім розгорнутих міркувань Мендель на різні теми, не можна було не звернути увагу, що матеріал, опублікований на Wyborcza ніс у собі рекламний характер. Це досить легко зрозуміти, адже таке авторитетне видання без попередньої домовленості з героєм матеріалу не рекомендувало б своїм читачам відвідати презентацію книги Юлії Мендель. Там також розміщене посилання на веб-сайт, де "рукопис" можна придбати. Йдеться про книгу "Боротьба за наше життя", яку новоспечена письменниця має намір презентувати завтра, 19 листопада у польському місті Жешув.

Зважаючи на все, Мендель, яка колись прикривала інформаційний тил Зеленського, вирішила дати знати про себе Європі, почавши активно розповідати про своє життя і рекламувати себе як письменницю.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в РФ американську спортсменку відправили до колонії поселення на 10 років.