Головна Новини Світ Польща Слова вчительки з польського Сосновця про Україну привернули увагу місцевої прокуратури: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Слова вчительки з польського Сосновця про Україну привернули увагу місцевої прокуратури: деталі

Жінка є вчителем англійської мови у початковій школі №18 (Сосновець, Катовіце)

6 січня 2023, 10:04 comments5775
Поділіться публікацією:

У польському Сосновці спалахнув скандал навколо висловлювань вчительки англійської мови початкової школи №18. Жінку було викрито у розповсюдженні антиукраїнського контенту в Інтернеті, вона назвала Україну "ворожою державою", а війну на Донбасі "не російською агресією". Ця історія викликала інтерес не лише адміністрації навчального закладу, а й прокуратори міста Катовіце.

Слова вчительки з польського Сосновця про Україну привернули увагу місцевої прокуратури: деталі

Школа №18, з відкритих джерел

За наявними даними, внутрішнє розслідування, ініційоване адміністрацією школи, вже закінчилося, за його підсумками педагогові було дозволено повернутися до виконання своїх обов'язків, вона продовжує навчати дітей. Прокуратура Катовіце, у свою чергу, справу не закрила, більше того, відомство і не думає цього робити без винесення обвинувачення та передачі справи до суду, наразі триває збирання доказової бази.

Варто зазначити, що крім перелічених вище висловлювань, вчителька англійської мови також є автором таких текстів, як: "Українофілія, підкреслена русофобією, — найбільша загроза для Польщі" та "Україна офіційно оголосила війну Росії чи Росія оголосила війну Україні? Достатньо послухати жителів східних регіонів, які від початку братовбивчої війни вказують на Київ, а не на Москву, як на нападника". Ці цитати були опубліковані жінкою у соціальних мережах та різноманітних інтернет-ресурсах, вона від початку війни в Україні не приховувала своєї антиукраїнської позиції.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що під час чергового бомбардування ворожа ракета знищила льодовий центр – один із ключових об'єктів спортивної інфраструктури України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини