Головна Новини Світ Польща У Любліні запрацював освітній центр для польсько-української молоді
commentss НОВИНИ Всі новини

У Любліні запрацював освітній центр для польсько-української молоді

Центр працюватиме під керівництвом Дитячого фонду ООН

11 листопада 2022, 22:57
Поділіться публікацією:

"Спільно" — слово, значення якого віднедавна знайоме не лише українцям, а й полякам. Адже саме воно стало ключовим у назві нового освітньо-розважального центру, відкритого сьогодні, у День Незалежності Польщі, у Любліні. Відомо, що урочистий захід з відкриття "Spilno Lublin" для української та польської молоді відбувся за участі мера міста Кшиштофа Жука.

У Любліні запрацював освітній центр для польсько-української молоді

Відкриття центру за участі мера, з відкритих джерел

За даними ЗМІ, молодіжний центр включатиме безліч функцій і напрямків з розвитку представників молодого покоління. Уточнюється, що його потенційні учні зможуть стати слухачами мовних курсів, різних тренінгів і майстер-класів. Все це, йдеться у повідомленні, лише частина тієї насиченої програми, яку розробили організатори навчально-розважальної платформи "Spilno Lublin".

Святкове відкриття молодіжного центру відбулося у ТЦ "Хала Глобус" за адресою: Kazimierza Wielkiego, 8. Організатори сподіваються, що "Spilno Lublin" стане місцем, де молодь Польщі та України зможе об'єднатися, разом навчатися, грати в інтерактивні ігри та брати участь у різноманітних заходах.

Тут також варто зазначити, що утримання новоспеченого молодіжного центру, а також витрати на оплату заробітних плат його співробітникам, взяв на себе Дитячий фонд Організації Об'єднаних Націй, він же ЮНІСЕФ. Таким чином, робота Spilno Lublin буде проходити під чуйним кураторством міжнародної організації.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у польському місті Познань більше 250 переселенців з України будуть змушені залишити раніше надане владою житло. Їх розселять у 4-х найближчих містах, розташованих від Познані за 30 хвилин їзди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини