Зброя серед білизни: до польського секонд-хенду довелося викликати поліцію

Виявилося, що серед нової поставки одягу був прихований чийсь бойовий пістолет відомої німецької фірми

У популярній серед українців групі "Наші люди у Вроцлаві" нещодавно з'явилася новина про те, що в одному з магазинів використаного раніше одягу, його відвідувачка знайшла справжню зброю - Walther Polizeipistole Kriminal (PPK), що являє собою самозарядний пістолет німецького походження, випущений фірмою "Вальтер ".

За наявними даними, небезпечну "знахідку" було виявлено власницею магазину, яка на той момент розпаковувала зі своїми співробітниками упаковки з новоприбулим одягом. Серед "свіжого" товару, крім одягу, було чимало інших речей, у тому числі безліч наборів постільної білизни. Перебираючи простирадла, жінка намацала серед них щось "невідоме", що явно не є частиною комплекту. Виявилося, що серед нової поставки одягу був прихований чийсь бойовий пістолет відомої німецької фірми. За даними ЗМІ, його "магазин" був заповнений боєприпасами.

Відомо, що інцидент стався в одному з польських міст під назвою Лабунь, що входить до "володіння" Люблінського воєводства. Зазначається, на місце виявлення зброї відразу було викликано поліцію.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що думка українців щодо поляків сильно змінилася після початку російського вторгнення в Україну. Так, згідно з результатами нещодавнього дослідження, яке провела польська компанія, майже 90% українців добре ставляться до громадян Польщі, які за останні 11 місяців дали притулок у своїх будинках кілька мільйонів біженців, надали їм одяг, забезпечили продуктами харчування та допомогли знайти роботу без знання мови.