Головна Новини Світ Польща Як українці ставляться до поляків: результати опитування шокували
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українці ставляться до поляків: результати опитування шокували

Майже 90% українців добре ставляться до поляків

25 січня 2023, 23:59 comments5048
Поділіться публікацією:

Наше видання активно просвічує читачів про те, як Польща насправді допомагає українцям. Це, без перебільшення, колосальна праця, щедрість і терпіння. Багато хто, замість того, щоб здавати власне житло за гроші, поселює в нього біженців. Інші ж, кидають високооплачувану роботу, дружин та дітей, вирушаючи воювати за незалежність та свободу України. Тут можна навести ще багато прикладів того, ким виявились справжні брати українців – вони виявилися громадянами Польщі.

Як українці ставляться до поляків: результати опитування шокували

Фото тематичне

 

Про це свідчать результати недавнього опитування "Барометр польського ринку". Дослідження показало шокуючий результат, наприклад порівняно з минулими роками. Так, станом на сьогодні майже 90% українців дуже позитивно ставляться до поляків. Одні вдячні за житло, інші за роботу, треті, які давно мешкають у Польщі, за моральну підтримку та готовність завжди прийти на допомогу.

 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Польщі суттєво зросли ціни на житло, деякі квартири досягають вартості у 3000 злотих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua, Facebook
comments

Обговорення

Вова

26 січня 2023, 08:26

Михаил, в отличие от жителей бывшего СНГ в Польше очень много людей, больше половины, которые готовы помочь просто так, без денег, и без всякой "прагматики", поверьте мне, я уже 20 лет езжу в Польшу и обратно по работе, и могу сравнивать как наши готовы помочь и как поляки. Да, Львов у них Сталин отобрал, но там по области живут родственники до сих пор и могилы предков, что прикажете им не ездить во Львов?

Михаил

26 січня 2023, 05:40

Поляки-прагматичный народ и ничего даром они делать ничего не будут... Все уже забыли как на польских поездах клеили баннеры с изображением Львова, как польского города. Поляки ничего не забывают...


Новини