Без квитків хотіли летіти в Британію: пасажири копняками виганяли з літака росіян

Двоє росіян нелегально потрапили в літак, що прямував з Мексики до Великої Британії

Два росіяни нелегально пройшли на борт літака, що направлявся з Мексики до британського Манчестера. Вони відмовились залишити літак і стали провокаторами бійки. Опісля тривалої затримки вильоту, агресивні безбілетники були примусово видворені. Про це повідомляє британське медіа Manchester Evening News.

Повітряний лайнер вже мав злетіти, як раптово повернув на злітну смугу, командир повідомив, що виявлені два "зайці" на борту - без квитка, візи чи документів, що надають дозвіл на в'їзд до Британії

Порушники з Росії категорично відмовились покидати салон, тоді пасажири почали битись. Пасажирів просили "прибрати всі телефони і не знімати те, що відбувається на відео",- розказала 54-річна Анна-Марі Воттерс з Весфоттона, що верталася з родиною до Британії.

Вона повідомила, що через війну між РФ та Україною, чимало присутніх панікували, ще інші "спускали свій багаж з висоти, це було жахливо".

Один з пілотів прийшов, щоб поговорити з постраждалими подорожніми. З причини інциденту, виліт затримався на дві години.

Британка ще сказала, що члени екіпажу потратили майже пів години, аби випровадити росіян-нелегалів з борту повітряного судна. Пізніше служба безпеки виявила підозрілий пакет, і її фахівці затратили ще 15 хвилин, з’ясовуючи, що там. Знахідка - виявилась "електронною сигаретою".

Представники авіакомпанії TUI відреагували на те, що сталось і вибачились перед пасажирами літака за купу незручностей, які стались через витівки порушників з РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в якій з країн ЄС росіянам не даватимуть візи.