Головна Новини Світ Решта світу Грузинський журналіст знову вилаяв Путіна в прямому ефірі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Грузинський журналіст знову вилаяв Путіна в прямому ефірі (ВІДЕО)

Грузинський журналіст Георгій Габунія, який рік тому вилаяв Путіна в прямому ефірі, знову звернувся до російського президента

23 червня 2020, 10:31 comments1256
Поділіться публікацією:

Журналіст з Грузії Георгій Габунія знову звернувся до президента Росії. Цього разу він вилаяв Володимира Путіна в прямому ефірі телеканалу Mtavari Arxi. Але пообіцяв лідеру РФ , що не буде оскверняти його могилу.

Грузинський журналіст знову вилаяв Путіна в прямому ефірі (ВІДЕО)

Фото: sntch.com

Вперше Габунія звернувся до Путіна з екранів телевізорів минулого літа. Тоді він працював на телеканалі "Руставі-2". Свою авторську програму розпочав з монологу, в якому не добирав виразів, щоб описати своє ставлення до російського президента. Зокрема, звинуватив його в окупації частини Грузії, побажав якнайшвидшої смерті і пообіцяв осквернити могилу. Мова ведучого була наповнена матами і гострими словосполученнями. Тоді це звернення наробило досить багато шуму. Ледь не дійшло до санкцій. Відреагував на нього і сам Путін, заявивши, що таким чином журналіст хотів пропіаритися.

До речі, після скандалу у телеканалу "Руставі-2" змінився власник, а Георгія Габунію звільнили.

Цього разу Габунія був більш стриманим. З глядачами розмовляв  грузинською. І лише наприкінці звернення він перейшов на російську і знову звернувся особисто до Путіна.

"Володя, дорогий мій. Я ось подумав, і вирішив, що не осквернятиму твою могилу. Хоча я і обіцяв, але робити цього не буду. Ти навіть г..на грузинського не вартий".

Під час програми він також сказав, що Путін застосував проти Грузії зброю і "хіба що ще не скинув на країну ядерну бомбу". Тому журналіст пообіцяв використовувати проти російського президента єдину зброю, яка є у його розпорядженні, — слово.

Раніше, нагадаємо, в Грузії затримали росіянина, який нібито готував замах на Габунію. Сам журналіст вважає, що інформація відповідає дійсності і йому дійсно загрожувала небезпека. 

Також "Коментарі" писали про те, чи збирається Володимир Путін балотуватися в президенти Росії в 2024 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини