Головна Новини Світ Решта світу Коли Греція відкриє кордони для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Греція відкриє кордони для українців

Кордони Греції можуть відкритися вже через місяць

14 квітня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Рівно через місяць українці зможуть відправитися на відпочинок до Греції. Про це міністр туризму Греції Харіс Теохаріс розповів в інтерв’ю "Укрінформу".

Коли Греція відкриє кордони для українців

Поїздка в Грецію: коли українці зможуть відвідати країну. Фото: orangetravel.md

Відтак з чотирнадцятого травня Греція планує приймати не тільки українців, а й громадян інших країн з-поза Шенгенської зони.

Проте відпочивальники повинні дотримуватися чітких заходів безпеки.

Для в’їзду до Греції потрібно на кордоні показати негативний ПЛР-тест. Без тесту зможуть перетинати країну лише діти до п’яти років.

Якщо людина пройшла вакцинацію, потрібно буде це підтвердити відповідним сертифікатом.

По приїзду туристів вибірково тестуватимуть експрес-тестами на COVID-19.

"Реальність є такою, що ми зможемо приймати українських громадян, які прибуватимуть до нашої держави, і також сподіваємося, що греки, які захочуть приїхати до України (адже ми маємо змішані шлюби, людей з родинними зв’язками), зможуть це зробити", — зазначив міністр туризму.

Проте остаточне рішення щодо приймання туристів влада Греції ухвалить після моніторингу епідеміологічної ситуації у світі.

Раніше повідомлялося, що польські правоохоронці обшукували автобус з українськими номерами, що направлявся до Польщі. За однією зі стінок транспортного засобу виявили "нелегалів", якими виявилися породисті кошенята. Що зробили з кошенятами та подальший розвиток ситуації читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, коли українці знову зможуть подорожувати за кордон та планувати майбутні відпустки. На питання відповів Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини