Головна Новини Світ Решта світу Конгрес українців Канади закликає Захід до введення торгового ембарго до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес українців Канади закликає Захід до введення торгового ембарго до РФ

Українці в Канаді вимагають від країн Заходу припинити торгівлю з Росією

7 березня 2022, 12:12
Поділіться публікацією:

В умовах російського вторгнення в Україну Захід повинен задіяти повне торгове ембарго та привести РФ до міжнародної ізоляції. Російський режим має розглядатися як вигнанець і бути повалений. Про це в коментарі Guildhall заявила президент Конгресу українців Канади Олександра Чижій, пише УНІАН.

Конгрес українців Канади закликає Захід до введення торгового ембарго до РФ

Олександра Чижій, фото з відкритих джерел

"Позиція Українсько-канадського конгресу щодо російських санкцій є простою. Ми підтримуємо швидкі та жорсткі санкції, запроваджені Канадою та нашими міжнародними союзниками після геноцидного вторгнення Росії в Україну. Ми закликаємо всіх до запровадження повного торговельного ембарго щодо Росії та повної ізоляції Росії від міжнародної спільноти. Злочинний російський режим, який загрожує всьому світу, має вважатися ізгоєм та повинен бути поваленим", — зазначила Голова Конгресу українців у Канади Олександра Чижій.

"Ми закликаємо всі транснаціональні компанії, які ведуть бізнес у Росії, закрити там свої представництва та утриматися від будь-яких угод із Росією чи у Росії. Будь-які гроші, які сплачуються у вигляді податків до Росії, — це гроші, які підживлюють російську військову машину. Ми вдячні та підтримуємо багато компаній, які вже ухвалили рішення покинути Росію", — йдеться у її заяві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини