Мати трьох дітей не пустили на збори в школу через відверте вбрання: у чому прийшла жінка

Мешканку Колумбії Ізабель Кастро вигнали з шкільного зборів через кроп-топа з декольте

Жінка каже, що їй заборонили відвідувати збори в школі її сина через те, що вона вибрала неправильний одяг. Про це інформує публікує Daily Star.

Ізабель Кастро попрямувала до коледжу зі своїм чоловіком Крістіаном Кав'єдес. На мамі був білий топ з вирізом у формі серця, а також рвані джинси. І коли вона була на заході, присвяченому боротьби з коронавірусом, вона обов'язково наділа маску для обличчя. На жаль, Ізабель було відмовлено в зустрічі, так як співробітники не погодилися з глибиною її декольте.


Мама з Соледад вважає, що реакція вчителів коледжу була занадто "різкою".

"Я вийшла з дому і, дивлячись на себе в дзеркало, думала, що я добре одягнена. На мені були джинси і блузка з глибоким вирізом, але аж ніяк не вульгарна, - про на стверджує, що один із співробітників сказав їй:" Ти не можеш так прийти ".

На вході в школу їй сказали, що пройти в такому вбранні неможливо через правил.

"Це була крайня реакція. Я відчуваю себе дискримінованою, тому що ніхто не має права вказувати на іншу людину, суддю або критикувати його. Я відчувала себе добре одягненою, той факт, що у мене троє дітей, не означає, що я повинна ходити в прикритому, або вважати себе потворною, не виказуючи свого щастя. Я завжди відчувала себе красивою ", - додала м ама трьох дітей Ізабель.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метра , що збудували, поки її не було вдома. У Великобританії жінка висловила свою лють після повернення додому, виявивши, що будівельники поставили на краю свого саду величезну бетонну стіну заввишки 20 футів - майже 2,5 метра у висоту.