В Японії діагностували перші випадки мутованого коронавірусу з Британіі- подробиці

Хворі відправлені на самоізоляцію

Ось і Країну сонця, що сходить, відвідав новий вид коронавірусу. Про це інформує портал Japan Times.

Відомо, що це саме той штам, який недавно був виявлений на Туманному Альбіоні. Інфіковані, за словами представників ЗМІ, знаходяться в самоізоляції, на даний момент встановлюється коло людей, з якими вони спілкувалися найближчим часом.

У той же час, в Японії за сьогоднішній день звичайна коронавірусна хвороба діагностована в 3748 випадків. Це вже третій день поспіль з показником в понад три тисячі заражених. Всього кількість хворих в країні за весь час пандемії налічується двісті одинадцять тисяч. Летальних випадків від хвороби становить майже три тисячі людей.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в той час поки практично весь світ веде війну з пандемією коронавірусу, Китай, який переміг хворобу, Японія, Південна Корея і ряд інших країн Азії продовжують спокійно жити. У чому лежить секрет контролю над захворюваністю в цих країнах? Перш за все, азійські народи, всі без винятку, відрізняються старанністю, відповідальністю, законослухняністю. В результаті населення країн чітко виконує вимоги влади, і новин про масштабні мітинги проти карантинних заходів звідти передбачувано не надходило.

Крім того, порталу стало відомо про те, що в тілах кажанів, заморожених десятиліття назад в лабораторіях в Камбоджі і Японії, вчені виявили вірус, схожий на той, який викликав пандемію у світі в цьому році. Дослідники підкреслюють важливість відкриття в можливості ідентифікації походження вірусу.