Диктатор Путін істерично заявив, чого Росія ніколи не допустить в Україні

Путін заявив, що РФ ніколи не допустить, щоб Україна відновила свій ядерний потенціал

Кремлівський диктатор Володимир Путін відреагував на інформацію, що Україна нібито планує відновити свій ядерний статус. Таку інформацію він назвав "провокацією".

"Це чергова провокація. Створити ядерну зброю в сучасному світі нескладно. Я не знаю, чи здатна зараз це зробити Україна, це не так просто для України сьогоднішнього дня. Але загалом тут великих складнощів немає", - сказав Путін на зустрічі з керівниками провідних ЗМІ країн БРІКС.

При цьому він заявив, що якщо Україна відновлюватиме ядерну зброю, то це буде загрозою для РФ і спричинить відповідну реакцію Кремля.

"Можу відразу сказати: Росія цього не допустить за жодних обставин", - заявив Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент України Володимир Зеленський повідомив про деталі розмови з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. За його словами, Україна обирає НАТО, однак у разі блокування руху до Альянсу українським захистом стане власна ядерна зброя. У цьому контексті Зеленський згадав також "Будапештський меморандум", згідно з яким Україна віддала свою ядерну зброю в обмін на гарантії безпеки.

Також "Коментарі" розповідали , що видання Bild повідомило про те, що Україна нібито може протягом кількох тижнів виготовити ядерну бомбу, оскільки має для цього необхідні знання та технології. Однак, президент Володимир Зеленський спростував інформацію про те, що Україна готується відновити ядерний потенціал.

При цьому глава МЗС країни-агресора Росії Сергій Лавров назвав українців шаленцями через те, що вони нібито хочуть створити ядерну зброю.