Дивна смерть російського топгенерала та його дружини: з'явилися нові подробиці

Тіло Свиридова та його дружини знайшли лише через тиждень

В РФ оприлюднили причину смерті колишнього командувача 6 російською армією ВПС та ППО Володимира Свиридова та його дружини. Подружжя пенсіонерів нібито отруїлось чадним газом з причини несправної колонки. Але дещо раніше повідомляли, що фахівці служби газу проводили виміри та не знайшли перевищень допустимої концентрації шкідливих речовин.

Зараз інформатор Telegram-каналу SHOT заявив, що в приватному особняку Свиридових в населеному пункті Анджієвський Мінераловодського міського округу була встановлена автоматична газова колонка з електронним управлінням. Вона підключалась до електромережі. Під час відключення електроенергії в колонці повинен спрацювати запобіжник, що блокував подачу газу, але цього не сталось.

Майже тиждень тому, вночі, коли подружжя спало, на території селища відключилась подача електрики, автоматичні електрогенератори не спрацювали, запобіжник в механізмі колонки також. Кімнати будинку наповнились газом, і Свиридові задихнулись

Пізніше, коли світло знову ввімкнулось, подачу газу було припинено. Зазначають, що з цієї причини виміри в день, коли були виявлені тіла, не показали перевищень допустимої концентрації шкідливих речовин в повітрі.

При цьому, тіла постраждалих росіян, 68-річного військового льотчика Володимира Свиридова та його 72-річної дружини Тетяни знайшли в їх помешканні на території Ставропольського краї без слідів насильницької смерті, їх виявили черезтиждень після смерті.Це не перша смерть військових за загадкових обставин у Росії з моменту повномасштабної агресії РФ проти України. Наприклад у серпні в один день у Росії загинуло одразу два генерали при нез'ясованих обставинах.