Головна Новини Світ Росія У Росії за загадкових обставин помер генерал-лейтенант ЗС РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії за загадкових обставин помер генерал-лейтенант ЗС РФ

Черговий російський військовий помер за загадкових обставин у Росії. Цього разу слідчі знайшли тіло генерал-лейтенанта Володимира Свиридова.

16 листопада 2023, 14:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Росії знайшли тіло колишнього командувача 6-ї армії ПС та протиповітряної оборони Володимира Свиридова. Російський генерал-лейтенант помер у ліжку разом зі своєю дружиною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії за загадкових обставин помер генерал-лейтенант ЗС РФ

Генерал-лейтенант Володимир Свиридов

РосЗМІ пишуть, що тіла 68-річного Володимира Свиридова та його 72-річної дружини знайшли у їхньому будинку у селищі Анджієвське через тиждень після смерті обох. 

Обставини загадкової смерті з’ясовуються, адже слідів насилля на тілах не виявлено. Першочергова версія загибелі Володимира Свиридова полягала в отруєні чадним газом. Однак спецслужби не зафіксували перевищення концентрацій шкідливих речовин, які б могли викликати смерть російського генерала та його дружини.

Це не перша смерть військових за загадкових обставин у Росії з моменту повномасштабної агресії РФ проти України. Наприклад у серпні в один день у Росії загинуло одразу два генерали при нез'ясованих обставинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії провели опитування щодо варіантів закінчення війни та підписанням мирного договору. У ньому росіяни відповіли на які умови погодяться, щоб закінчити війну. Серед вказаних варіантів були також повернення до кордонів 1991 року та виведення російських військ з України.

Також "Коментарі" писали, що президент України розповів, в яких країнах Путін збирається розпочати нову війну. За словами Володимира Зеленського Росія хоче дестабілізувати ситуацію на Балканах, щоб відвернути увагу від війни в Україні. Подібним чином Росії діє у конфлікті на Близькому Сході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини