Донька Путіна допомогла втекти з РФ українцю, який підтримував ЗСУ: що відомо

Українця затримували спецслужби РФ через доноси

Українцю, що вчився в Московському державному університеті та підтримував ЗСУ, вдалось виїхати з Росії. Допомагала йому ніби одна з дочок Путіна.

Про це інформує російське видання "Мезуда". Мова йде про українця Сергія Гулька. Він вчився на шостому курсі факультету фундаментальної медицини, а після того, як розпочалось повномасштабне вторгнення, не робив таємниці, що підтримував ЗСУ та Україну . Про це він постійно писав в соцмережі.

В квітні Гулька за доносами інших студентів тричі арештовували за його пости, далі в травні українець відрахувавсь з МДУ і мав можливість безперешкодно полетіти з Росії. Може, повідомляє "Медуза", спираючись на власні джерела, кримінальну справу на нього не порушили з тої причини, що знайомі студента просили втрутитись в ситуацію Марію Воронцову — заступника декана факультету фундаментальної медицини та доньку Володимира Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що донька Путіна відправила співака-патріота у колонію. Відомий в Росії виконавець SHAMAN (Ярослав Дронов), що часто бере участь в пропагандистських концертах, ціль яких - підтримка війни в Україні, побував з виступом в жіночій виправно-трудовій колонії. Як інформує пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", співак-фаворит терориста Путіна поїхав туди, виконуючи вказівку дочки президента Катерини Тихонової.

Повідомляють, що ця російська знаменитість не виявляла особливого захвату від ідеї святкувати 8 березня в жіночій колонії, але, як подейкують інформатори пропагандистів, особливого вибору він не мав. До того ж путініста там підвело самопочуття. "Він відчув себе погано.