Головна Новини Світ Росія Стало погано: донька Путіна відправила співака-патріота у колонію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало погано: донька Путіна відправила співака-патріота у колонію

SHAMAN знудило прямо в колонії, прямо 8 березня.

10 березня 2024, 23:45 comments1520
Поділіться публікацією:

Відомий в Росії виконавець  SHAMAN (Ярослав Дронов), що  часто  бере участь в  пропагандистських концертах,  ціль  яких -  підтримка війни в Україні,  побував з виступом  в  жіночій виправно-трудовій колонії.

Стало погано: донька Путіна відправила співака-патріота у колонію

Співак SHAMAN (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", співак-фаворит  терориста Путіна поїхав туди, виконуючи  вказівку дочки  президента  Катерини Тихонової.

"Вона виступає за його активну політичну участь у майбутньому і навіть познайомила Дронова з батьком", — зазначають російські пропагандисти.

Повідомляють, що ця російська знаменитість   не виявляла особливого захвату від ідеї  святкувати 8 березня в жіночій колонії, але, як  подейкують інформатори пропагандистів, особливого вибору  він  не мав.

До того ж путініста там підвело самопочуття. "Він відчув себе погано. Тюремні запахи, вибачте, спровокували блювоту", — повідомив  інформатор, близький до  співака.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що фанат Путіна у Москві влаштував "ядерне" шоу і натиснув "червону кнопку". В російській столиці   під час свого виступу співак Shaman, що підтримує ідеї російського диктатора  Володимира Путіна, просто під час виступу  імітував ідею кремлівської влади  щодо застосування ядерного потенціалу, натиснувши  "червону кнопку"  на запуск ракети з ядерною боєголовкою.   

Відеоролик  з концерту цього переконаного прихильника диктатора оприлюднили в соціальних мережах.
 Як  інформують ЗМІ, подібну страшилку цей  співак  показує не перший раз, але раніше  чемоданчик виносили на  виступах в  російських регіонах, на центральних російських  каналах  цей номер не транслювали.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини