Дружина Пєскова зізналася, що споювала російську акторку, яка померла від раку, перед смертю

Тетяна Навка проносила спиртне за спиною у чоловіка покійної акторки

Наприкінці травня акторка Анастасія Заворотнюк померла після тривалої боротьби з агресивною формою онкології, яка тривала з 2019 року. Її сім'я ретельно приховувала стан здоров'я артистки від сторонніх очей протягом п'яти років, але після її смерті деякі деталі стали відомими.

Один з таких випадків розкрила фігуристка та підтримувачка путінського режиму Тетяна Навка, колега чоловіка Заворотнюк, Петра Чернишова. В інтерв'ю для російських ЗМІ вона зізналася, що порушила рекомендації лікарів і давала Заворотнюк вино на її прохання, навіть коли акторка вже була лежачою хворою.

"Останній рік Настя вже лежала і не вставала... А оскільки Настюха любила компанії, подружок, тусовки, вона нам говорила: 'Дівчата, я вас благаю, принесіть мені келишок червоного вина'," - розповіла Навка. Вона також зазначила, що обманом вивела Петра Чернишова з палати, щоб напоїти Анастасію вином.

Після смерті акторки, під час поминального обіду, Петро Чернишов вирішив провести церемонію без алкоголю. Навка заперечила проти цього, заявивши, що Настя була б проти такого рішення.

"Після кладовища було прощання, і Петро раптом вирішив, що ніхто не буде піднімати келихи. І я кажу: 'Петре, чому?' Він каже: 'Ну, ми вже п'ять років не п'ємо...' Я кажу: 'Ну це ти не п'єш, а Настюха-то пила з нами.' Я кажу: 'Вона буде незадоволена, якщо ми за неї не піднімемо келих. Ти як хочеш, а ми це зробимо.' І він погодився," - розповіла Навка. Вона додала, що на поминальному обіді згадували веселі моменти, пов'язані з Анастасією, і навіть сміялися, створюючи атмосферу, ніби святкують її день народження, а не прощаються з нею. Наприкінці Чернишов подякував за створену атмосферу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка