Головна Новини Світ Росія Діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка

Чоловіка Анастасії Заворотнюк можуть позбавити даху над головою

16 червня 2024, 22:55 comments4029
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти і далі  розповідають  про те, як житиме  родина  Анастасії Заворотнюк,  після  того, як вона померла.

 Діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка

Петр Чернишов (фото з відкритих джерел)

Як стверджує  7 днів, чоловік  телезірки може залишитись  без житла. За інформацією видання,  будинок артистки, де вона  мешкала останні роки, вона  відписала своїм старшим дітям — дочці Анні та синові Майку.

Журналісти видання стверджують, що в другого чоловіка зірки  і дітей Анастасії Заворотнюк дуже  непрості  відносини. Під час  похорону можна було побачити, що він тримався  в стороні від дітей  телезірки.

Одразу після  поховання Заворотнюк, ніби від імені Петра Чернишова шахраї почали  надсилати повідомлення з проханням  перерахувати  йому гроші. "Це жахливо блюзнірство. Я не розумію, чому такі люди є. Бог їм суддя", — відповів  на це Петро  Чернишов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Заворотнюк перед смертю повністю позбавила чоловіка спадщиниРосійська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч на 30 травня 2024 року, ще три роки тому вказала, як розподілятимуть її майно після смерті. 

Як  інформують пропагандисти з російських  ЗМІ, артистка  знала, що шансів у неї не залишилось,  тому  залагодила  всі питання  своєї спадщини наперед, аби  рідні не мали між собою конфліктів. Елітні автомобілі  кіноакторка переписала на свою маму. Будинок в селищі Крекшино, де  Анастасія  мешкала із  чоловіком-фігуристом Петром Чернишовим, вона  розділила між своїми старшими дітьми — Анною і Майклом. Подейкують, що  чоловікові акторка, ніби, не залишала нічого. Особняк розміром 632 квадратних метри оцінили орієнтовно в 160 млн рублів (близько 2 млн доларів).
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини