Дубай, курорти в Європі: як золота молодь Росії "переживає" війну проти України (ФОТО)

"Золота молодь" Росії гуляє у світі на широку ногу

Не звертаючи уваги на антизахідну позицію власних батьків, так звана "золота молодь" РФ те і робить, що просаджує гроші, мандруючи країнами Альянсу та Євросоюзу.

Нащадки високопосадовців, що тепер під санкціями, вподобали Дубай, Балі, Мальдіви, Сейшели та ще ряд відомих курортних країн, інформує The Insider

Яскравою шанувальницею відпочинку в країнах Заходу є донька керівника Служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Наришкіна - Вероніка.

"Маски скинуті, і для нас очевидно, що блок НАТО веде гібридну війну і проти Росії, і проти нашого союзника - Республіки Білорусь", - сказав в 2022 році Наришкін.

Донька підтримує таку антинатівську позицію батька і минулого літа відпочивала в Туреччині, що є членом Альянсу.

Молода росіянка часто мандрує Європою і відпочиває на найдорожчих курортах разом з подругою Вікторією Колесниковою – донькою відомого футболіста команди "Локомотив" і російської збірної Олексія Косолапова.

В соціальних мережах журналісти знайшли чимало світлин, що свідчать про спільні подорожі. Дівчата відвідали також Італію та Грецію.

Напередодні нового року донька Наришкіна побувала на Балі. Зокрема, разом з товаришкою жила в готелі AYANA Resort Bali, де вартість одної ночі відпочинку вартує більше ніж 500 євро.

Новий 2023 рік Вероніка Наришкіна зустрічала в Дубаї, ще раніше встигла відвідати Сейшели, бо введені Заходом та ЄС санкції ще не торкнулись її родини.

Ще одна любителька закордонного відпочинку – донька керівника російського оборонного відомства Ксенія Шойгу: Новорічні свята вона зустріла в сонячному Дубаї, залишивши батьківщину та земляків, які переживали холоди. Фотографії з Ксенією, зроблені на відпочинку в ОАЕ журналісти The Insider побачили в чоловіка доньки міністра оборони, блогера Олексія Столярова.

Медіа підрахувало, що, аби відпочити в Дубаї, молодята потратили щонайменше 500 тисяч рублів, адже донька високопосадовця проживала в одному з великих люксових готелів Caesars Palace Dubai.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Євросоюз готує для Путіна додаткові санкції.