Головна Новини Світ ЄС Євросоюз готує для Путіна додаткові санкції: що вони передбачають
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз готує для Путіна додаткові санкції: що вони передбачають

Євросоюз має намір застосувати ряд заборон стосовно інвестицій в гірничодобувну промисловість країни-агресорки

6 грудня 2022, 17:08
Поділіться публікацією:

Реагуючи на  повномасштабне російське вторгнення на територію України, представники Єврокомісії  мають наміри в рамках вже  дев'ятого пакета обмежень застосувати санкції  стосовно  гірничовидобувної промисловості  Російської Федерації.

Євросоюз готує для   Путіна додаткові  санкції: що вони передбачають

ЄС готовий вдарити по Путіну новими санкціями

Про це інформує  The Financial Times. Видання повідомляє, що  представники Євросоюзу  мають рішучі наміри застосувати ряд заборон стосовно майбутніх інвестицій в  гірничодобувну промисловість країни-агресорки.

З оприлюдненої інформації  стає зрозуміло, що для деяких  типів сировини можливо будуть  зроблені винятки, але, якої конкретно, поки не відомо.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що Росія може виготовляти крилаті ракети, незважаючи на санкції: нові докази.Уламки знайдених у Києві російських ракет свідчать, що щонайменше два боєприпаси були виготовлені після того, як уже почали діяти західні санкції щодо постачання необхідних компонентів для ракет. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання The New York Times, з посиланням на дані британської групи з дослідження озброєнь Conflict Armament Research.Експерти дослідили уламки крилатих ракет Х-101, знайдених у Києві після атаки 23 листопада. Згідно з опублікованою доповіддю, маркування ракет свідчить, що одна з них була виготовлена цього літа, а інша – завершена після вересня. Один з дослідників припускає, що Росія знайшла хитрі способи придбання напівпровідників та інших матеріалів для виробництва, незважаючи на санкції, або мала значні запаси цих компонентів до початку війни.Дем'єн Сплітерс, який очолював розслідування Conflict Armament Research, зазначив, що важко стверджувати, що РФ не вистачає зброї


                                                                         

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини