Єресь під протокол: Кислиця розповів, яка користь від виступів Небензі

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця зазначив, що "неможливо приховати правду"

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця впевнений, що виступи російського дипломата Василя Небензі у Раді Безпеки ООН можуть стати ключовими доказами у майбутніх судах. Попри численні звинувачення Росії проти України та Норвегії, він впевнений, що правда буде виявлена завдяки сучасним технологіям та розвідданим.

Кислиця зазначає, що якщо слухати аргументи російських дипломатів, то можна побачити, як вони часто суперечать один одному. Саме такі виступи надалі можуть використовуватись як докази в міжнародних судах.

“Один із найбільш корисних елементів радбезу що приходить Небензя або його посіпака Полянський і давай розповідати під запис під протокол оцю всю єрєсь і брехню. Я вас запевняю рано чи пізно це все опиниться частиною доказової бази десятків адвокатів причому не тільки від імені України, а від імені приватних громадян, бо за цією війною будуть іти роки, якщо не десятиліття судових тяжб з країною агресором. Тому це неймовірно важливо постійно затягувати їх в Радбез, постійно наводити на них камеру і постійно змушувати говорити”, - зазначив Кислиця

У своєму виступі Сергій Кислиця також наголосив на неможливості приховувати факти в сучасному світі, де інформація шириться миттєво. Він вірить, що, попри тимчасові спроби маніпулювати або спотворювати інформацію, правда завжди виявиться, а винні зіткнуться з міжнародною справедливістю.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Рішення Вашингтонського саміту НАТО про те, що повноцінне членство України в Альянсі є незворотним, безумовно, важливе, говорить нардеп Іванна Климпуш-Цинадзе. За її словами, зроблено ще один крок не тільки до мети України, а і до миру в регіоні. Країни-члени будуть продовжувати підтримувати Україну на її шляху до повної євроатлантичної інтеграції, включаючи членство в НАТО.