Головна Новини Світ Росія Це має принципове значення: Путін розповів із чим РФ по Україні ніколи не погодиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Це має принципове значення: Путін розповів із чим РФ по Україні ніколи не погодиться

Володимир Путін заявив, що "нейтральний статус України" має важливе значення для РФ

29 липня 2023, 08:45 comments2614
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін під час переговорів із лідерами країн Африки заявив, що "нейтральний статус України" має принципове значення для РФ. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське видання "РБК".

Це має принципове значення: Путін розповів із чим РФ по Україні ніколи не погодиться

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Російський диктатор також заявив, що Росія нібито готова шукати шляхи мирного врегулювання війни і ніколи не відмовлялася від переговорів.

За словами Володимира Путіна, "підхід африканської місії Україною перегукується з китайським мирним планом".

Зазначимо, раніше подібні заяви російського диктатора в Офісі президента України назвали "переговорним ниттям", яке не має нічого спільного із реальними намірами країни-агресора. Україна не вважає за можливе проводити переговори з Росією, поки російські війська продовжують перебувати на території української держави, а також поки країна-агресор не визнає скоєні військові злочини. Таку думку у себе у Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Також Михайло Подоляк нагадав про основні вимоги, які має виконати Росія, перш ніж реально починати розмови про можливість переговорів про припинення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чим виявився "мир по-африканськи" – хто виграв від візитів африканських лідерів в Україну та РФ. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у низці "миротворців", які нібито бажають зупинити російсько-українську війну – поповнення. Чому за миром по-африканською стоїть Китай – як реагувати Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/79059
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини