"Говорити не може, їсть через шприц": у родині фанатки Кремля сталося горе

Олена Воробей переживає не найлегші часи в житті

Російська гумористка Олена Воробей, відома своєю підтримкою російського вторгнення в Україну, повідомила про стан здоров'я своєї доньки Софії після перенесеної операції. За її словами, Софія зараз проходить реабілітацію, не може говорити і може харчуватися лише рідкою їжею через шприц. Воробей зазначила, що ця операція була необхідною через ризик раннього інсульту у дівчини.

"Говорити не може, їсти може тільки через шприц і тільки рідку їжу. Але така вона, ця операція, так у всіх", - розповіла путіністка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що 17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен. Таїса Маслякова - ода онучка ведучого КВК і переконаного путініста Олександра Маслякова. У серпні їй виповниться тільки 18 років.

Таїсія звиклась бути в центрі уваги, бо вже з трьох років її водили по різних шоу: спочатку як солістку дитячого колективу Непосиди, пізніше, як ведучу дитячого КВК. Але тепер сценічна кар'єри Маслякової-наймолодшої зараз притихла. Все одно вона все ж лишається, як гаряча тема для обговорень в Мережі.

Російські ЗМІ та підписники в соціальній мережі розкритикували зовнішність росіянки. Тая виглядає набагато старшою за свій юний вік, проте тут не винні особливості генетики. Як стверджують, онучка Маслякова давно і серйозно змінює свою зовнішність — її підозрюють у філерах у губах, вилицях і підборідді, пластиці грудей і "лисячих оченятах" — модній зараз блефаропластиці, там зовнішні куточки очей піднімають для того, щоб створити більш виразний погляд. Сама Тая Маслякова, ані її відомі родичі зміни в зовнішності дівчини не коментують.