Головна Новини Світ Росія 17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен (ФОТО)

Олександр Масляков воліє ігнорувати той факт, що його неповнолітня спадкоємиця перетворюється на пластиковий манекен

26 травня 2024, 22:50 comments6132
Поділіться публікацією:

Таїса  Маслякова - ода онучка ведучого КВК і  переконаного путініста Олександра Маслякова. У серпні  їй виповниться  тільки 18 років.

17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен (ФОТО)

Таїсія Маслякова (фото з відкритих джерел)

Таїсія  звиклась  бути в центрі уваги,  бо вже з трьох років її   водили по різних шоу: спочатку як солістку дитячого колективу Непосиди, пізніше,  як ведучу дитячого КВК. Але тепер сценічна кар'єри Маслякової-наймолодшої  зараз притихла. Все одно вона все ж  лишається, як гаряча тема  для обговорень в Мережі.

Російські  ЗМІ та підписники в соціальній мережі  розкритикували  зовнішність росіянки. Тая виглядає набагато старшою за свій юний вік, проте  тут не винні особливості генетики.

Як стверджують, онучка Маслякова давно і серйозно змінює свою зовнішність — її підозрюють у філерах у губах, вилицях і підборідді, пластиці грудей і "лисячих оченятах" — модній зараз блефаропластиці, там зовнішні куточки очей піднімають для  того, щоб створити більш виразний  погляд.

Сама Тая Маслякова, ані її  відомі родичі   зміни в зовнішності  дівчини не коментують.

17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у російської телеведучої через ботокс потекло око. Телеведуча Анфіса Чехова  вихваляється, що її фігура – це  результат її постійної  роботи над собою. При цьому,  46-річна Чехова відверто розповідає і не приховує того, що регулярно ходить до  косметолога і приймає уколи краси, щоб  підтримувати тонус шкіри на своєму обличчі. 

Але остання з таких процедур  стала причиною  плачевного  наслідку в житті артистки. На останніх фотографіях  Анфіса  знімається в окулярах чи  позує з одним прикритим оком. Недавно в своєму блозі в Instagram вона розповіла, що з нею  сталось. Як виявилось,  це не просто новий елемент в її образі, а вимушений захід. На черговому сеансі в косметолога вона  захотіла  поправити асиметрію брів, використовуючи ті ж  уколи  ботоксу. Брови вона порівняла, проте одне око візуально опустилось, а повіка тепер повністю не відкривається.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини