ГУР підловила Путіна на брехні: про що збрехав диктатор

Путін збрехав про кількість окупантів в Україні

Як повідомляє портал "Коментарі", сьогодні російський диктатор Володимир Путін повідомив, що на фронті проти України воюють 617 тисяч російських окупантів. Це число є хибним, кажуть у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Російський диктатор заявив, що щодня бажання поїхати на фронт виявляють близько 1,5 тисяч "добровольців", а всього за рік в окупаційну армію нібито записалися 486 тисяч росіян.

При цьому представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в інтерв'ю LIGA.net спростував слова Путіна. За підрахунками української розвідки зараз чисельність російської армії на окупованій території України становить орієнтовно понад 450 тисяч осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" - помітною подією четверга, 14 грудня, стала підсумкова пряма лінія російського диктатора Володимира Путіна, поєднана із прес-конференцією для журналістів. Минулого року, коли РФ відкрито вторглася до України, шоу не проводили. А до цього з 2001 року Путін у рамках прямої лінії 14 разів спілкувався з росіянами на посаді президента і 4 – як прем'єр-міністр (по суті, закулісний президент). Серед заданих питань, як і прогнозувалося, було чимало, пов'язаних із війною, яку роспропаганда продовжує називати "спеціальна військова операція" (СВО). Путін традиційно заявив, що "СВО" триватиме доти, доки не досягне своїх невиразних цілей. Він також марив про "російську Одесу", хвалив прем'єрів Словаччини (Роберт Фіцо) та Угорщини (Віктор Орбан), які ставлять палиці в колеса української євроінтеграції, запевняв, що другої хвилі мобілізації не буде і так далі. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" путінське шоу.