Ходорковський розповів, що українці його ненавидять і пояснив чому

Колишній російський олігарх Михайло Ходорковський поскаржився журналісту Саймону Шустеру, що його ненавидять українці. За його словами, вони просто не розуміють його «зусиль» щодо критики влади РФ

За словами колишнього російського олігарха Михайла Ходорковського, у соціальних мережах він зіткнувся з ненавистю українців через те, що відмовився воювати у добровольчих формуваннях, таких як, наприклад, "Російський добровольчий корпус".

Як заявив Ходорковський, для багатьох українців він є просто черговим росіянином, який напав на їхню країну. При цьому колишній олігарх нарікає на те, що нібито українці не поважають його "зусилля" щодо критики російської влади.

"Ми дуже нічого не змінимо, якщо візьмемо зброю. Крім того, я не дуже добре стріляю",
- наголосив Ходорковський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що російський опозиціонер Ілля Пономарьов має кардинально протилежну думку. За його словами, навпаки, потрібно брати в руки зброю і таким чином змінювати владу в Росії. При цьому він упевнений, що не можна дійти змін без "кровопролитних процесів". За його словами, ще до широкомасштабного вторгнення РФ до України він думав, що це можливо. Але тепер переконаний у протилежному. При цьому Пономарьов наголосив, що кілька тисяч добре озброєних та мотивованих росіян спокійно можуть дійти до Москви, не зустрівши опору. Він додав, що українці не можуть виконати всю роботу за росіян, тому їм також треба діяти.

Також Ілля Пономарьов висловив упевненість, що війна в Україні може закінчитися лише у Москві ліквідацією російського диктатора Володимира Путіна та всієї його системи. І ми, З’їзд народних депутатів, робимо все, щоб донести цю думку до політиків на Заході ", – додав російський опозиціонер.