Хороша росіянка: журналістка Латиніна цинічно пропонує обстрілювати Україну вночі і називає причину

Російська журналістка Латиніна намагається виправдати удар РФ по Охматдиту.

8 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Києву, внаслідок чого загинули десятки людей, а майже двісті отримали поранення. Проте російська журналістка Юлія Латиніна зробила цинічну заяву щодо цієї трагедії.

Латиніна запропонувала Росії здійснювати ракетні удари по Україні вночі, щоб "зменшити кількість жертв". Вона намагалася переконати, що російські ракети, можливо, летіли не в дитячу лікарню "Охматдит", а на завод "Артем".

"Існує загальноприйнятий міжнародний спосіб зменшення ризику для цивільного населення при подібних ракетних обстрілах: стріляти вночі. Путін стріляв удень. Незалежно від того, навмисне чи не навмисне влучили в лікарню, або не долетіли до 'Артема', стрілянину вдень на випадковість не спишеш", - заявила Латиніна.

Також вона спробувала виправдати це напад тим, що Путін нібито розлютився на Зеленського, який відмовився від "мирних" пропозицій угорського прем'єра Орбана і колишнього президента США Трампа.

"Атака послідувала після відмови Зеленського від пропозиції Орбана/Трампа. Такий товстий натяк", - написала російська журналістка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних мешканців в Україні були не випадкові. Російські пропагандисти відкрито закликають до насильства проти мирного населення України, що підтверджує навмисний характер російських атак на цивільні об'єкти в Україні. Таку думку висловив журналіст Денис Казанський.

За його словами, ті, хто сумнівається у навмисності російських ударів по цивільних об'єктах в Україні, очевидно, не стежать за російським телебаченням.