Головна Новини Світ Росія Кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних мешканців в Україні були не випадкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних мешканців в Україні були не випадкові

Російська пропаганда відверто закликає до вбивства українців на телебаченні РФ

9 липня 2024, 17:20
Поділіться публікацією:

 Російські пропагандисти відкрито закликають до насильства проти мирного населення України, що підтверджує навмисний характер російських атак на цивільні об'єкти в Україні. Таку думку висловив журналіст Денис Казанський.

Кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних мешканців в Україні були не випадкові

Володимир Соловйов (фото з відкритих джерел)

За його словами, ті, хто сумнівається у навмисності російських ударів по цивільних об'єктах в Україні, очевидно, не стежать за російським телебаченням.

"Там державна пропаганда давно закликає не шкодувати цивільних, бо вони донатять на ЗСУ і назвали так звані ЛДНР 'Лугандоном'. Якщо раніше говорили, що 'в Україні багато росіян, яких треба врятувати', то тепер кажуть, що жаліти нікого, всі нацисти і вороги і відкрито закликають до геноциду цілого народу," — зазначив Казанський.

Наприклад, російський пропагандист і путініст Володимир Соловйов у своїй програмі на державному телебаченні РФ відверто закликав до насильства проти українців.

"І у нас усі постійно кажуть, та що справді, не можна, не треба воювати з мирним населенням України. Ай-яй-яй, давайте їх пожаліємо, давайте їх пожаліємо. Давайте пожаліємо всіх тих, які здають свої гроші на те, що була армія безпілотників. Давайте пожаліємо всіх тих, які з радістю збирають добровольців і відправляють їх туди. Давайте пожаліємо всіх тих, які аплодують убивству в Севастополі. Давайте пожаліємо всіх тих, хто з 14-го року не бачив кривавої трагедії, що розгортається на Донбасі, які радісно кричали про Лугандон, які насолоджувалися тим, як потік іде розграбованого з Донбасу..." — сказав Соловйов.

Такі заяви від російських медіа лише підтверджують навмисний характер атак на мирних жителів і цивільну інфраструктуру України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист проти ядерного удару РФ по Україні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини