Кадиров відреагував на події на Курщині: сказав, коли зупинять ЗСУ

Глава Чечні пообіцяв росіянам «хороші результати» у Курській області

Глава Чечні Рамзан Кадиров вперше прокоментував операцію ЗСУ у Курській області.

При цьому він висловив упевненість у тому, що незабаром просування українських військових зупинять.

"Почекайте два-три дні, будуть добрі результати", - заявив Кадиров.

До цього заступник начальника Головного військово-політичного управління ЗС РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов стверджував, що російська армія має достатньо сил і засобів для того, щоб зупинити українські війська на Курському напрямку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня українські війська розпочали операцію у Курській області. При цьому відомо, що захищати кордон від прориву мали війська "Ахмат", але вони першими втекли з позицій, чим спричинили шок серед росіян.

При цьому в Держдумі стверджують, що у зв'язку з подіями Курської області Росія не має наміру звертатися за допомогою до держав ОДКБ. Також нібито в РФ не мають наміру оголошувати і додаткову мобілізацію, оскільки контрактників в армії цілком вистачає.

До речі, за інформацією західних ЗМІ, нібито російська розвідка попереджала військових, що Україна готує вторгнення. Але нібито начальник Генштабу РФ Валерій Герасимов її серйозно не сприйняв і не доповів Путіну. Як результат, Росія виявилася повністю не готовою до вторгнення ЗСУ, які почали займати російські села.

При цьому є інформація про те, що можливо операцію в Курській області спланував головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Щось подібне він планував, коли ЗСУ блискуче відбили окуповані території в Харківській області.

Водночас, в Україні вже пропонують Росії свій мирний план. Наприклад, для якнайшвидшого мирного вирішення конфлікту дипломатичним шляхом, кремлівська хунта повинна негайно вивести російські війська з території Брянської, Білгородської, Курської та Воронезької областей у межах адміністративних кордонів цих територіальних одиниць. А також вийти із ШОС та ОДКБ.