Кадиров заявив, що його "замовили" та оголосив "кровну помсту" депутатам Держдуми

Кадиров заявив, що знає, скільки обіцяли заплатити за його усунення

Глава Чечні Рамзан Кадиров у своєму Телеграмі оголосив кревну помсту сенатору від Дагестану Сулейману Керімову, а також депутатам Держдуми Бекхану Барахоеву та Різвану Курбанову, якщо ті не доведуть, що не планували замах на нього.

Так Кадиров висловився про перестрілку біля офісу Wildberries у Москві. За словами голови Чечні, його "замовили" через звичайну "бізнес-ситуацію".

При цьому Кадиров стверджує, що він має свідки замовлення, більше того, він нібито навіть знає суму, яку були готові заплатити за його вбивство. Після цього глава Чечні оголосив Керимову, Барахоеву і Курбанову кровну помсту, якщо вони не доведуть протилежне.

"Є свідки, і є люди, у яких вони мене замовляли, говорячи "за скільки ви можете прийняти замовлення", - заявив Кадиров.

До цього він заявив, що деякі люди намагаються надати "національне забарвлення" інциденту в офісі Wildberries .

При цьому відомо, що 18 вересня біля офісу Wildberries у центрі Москви стався збройний конфлікт. Озброєні люди у масках також прийшли до офісу Wildberries на "Динамо".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Кадиров також накинувся зі звинуваченнями влади Росії. Йому не сподобалася політика посилення ставлення до мігрантів. Він заявив, що м граційну політику якщо і міняти, то не таким " огидним чином " , коли розлючено кидаються на всіх немісцевих, хто під руку попадеться. За його словами, правоохоронці затримують мігрантів без будь-яких церемоній, причому останнім часом ці заходи проводяться дуже жорстко . Кадиров припустив, що хтось зіштовхує Росію з "братськими регіонами".