Кадиров зробив нову заяву про війну в Україні: кого пропонує відправити на фронт

Кадиров хоче відправляти на війну проти України порушників правил дорожнього руху у Чечні

Глава Чечні Рамзан Кадиров вигадав нове покарання для тих, хто чинить адміністративні правопорушення, зокрема, порушує правил дорожнього руху. Кадиров запропонував відправляти на війну проти України мешканців республіки. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у посту Кадирова у соцмережі.

Лідер Чеченської республіки доручив депутату Держдуми РФ Адаму Делімханову "взяти це питання під контроль". Кадиров підкреслив, що в Чечні "є мізерна категорія" людей, для яких "ніякі закони не писані". Йдеться про молодь, яка, за його словами, "веде пустельний, аморальний спосіб життя". Зокрема, такі люди дозволяють собі припаркуватися будь-де, сісти за кермо під впливом заборонених препаратів, порушувати правила дорожнього руху (ПДР) та провокувати конфлікти.

"Відтепер розмова з ними буде короткою. Не поважаєш закон - або за грати за максимально належним терміном, або підписуй контракт і в зону "СВО" (на війну проти України - ред.). Там ворогові і показуй свою хоробрість, зухвалість і лихацтво" , - йдеться у посту Кадирова.

Поплічник Путіна додав, що у регіоні формують новий полк. Тому, за його словами, відправлення правопорушників на фронт "буде доречним", а місць вистачить усім.

"Замість притягнення до адміністративної відповідальності доцільніше відправляти правопорушників на службу до лав російських військ. З урахуванням того, що ми формуємо новий полк чисельністю 2500 осіб, це буде доречно. Місця для всіх знайдуться", - заявив Рамзан Кадиров.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Рамзан Кадиров жорстко розкритикував політику РФ і заявив, що вона його "розчаровує".