Коханка Путіна в розпусному вбранні завітилася на скандальній "голій" вечірці (ФОТО)

Аліна Кабаєва в розпусному вбранні відривалася від душі

20 грудня в Москві відбулась вечірка для російських зірок. Її організатор - ведуча і блогерка Анастасія Івлєєва. Тема вечірки "Almost naked" - "майже оголений". Російські знаменитості прийшли туди у відвертому вбранні, фото, які з'явились після цього світського заходу, спричинили громадське обурення.

Російських зірок, які брали участь в цій світській тусовці почали "скасовувати" в країні-агресорці – Івлєєвій виписали штраф на кругленьку суму, Кіркорова і Лоліту "вирізають" з проєктів, де вони задіювались.

При цьому серед запрошених "майже голої" вечірки засвітилась і російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписували роман з диктатором Путіним. Гімнастка з'явилася на зірковій тусовці в чорній сукні-пеньюарі з глибоким декольте, смакувала шампанським та щасливо фотографувалась зі знаменитостями.



Представники російської громадськості почали боязко пропонувати, щоб позбавити гімнастку Кабаєву спортивних звань. Але їм нагадують, що для обраних в РФ закон не писаний.

При цьому, міністр спорту РФ Олег Матицин відповів на питання про Кабаєву таке: "Якщо іноді трапляються нюанси, не варто поспішати і вирішувати все зопалу: почекаємо, заспокоїмося, дивись - і все налагодилося. Як потім, скажімо, звання повертати? Залиште відомих спортсменів у спокої!"

Спікер кремля Пєсков боягузливо відхрестивсь від того, щоб якось прокоментувати появу Кабаєвої на голій тусовці. "Що стосується ось цієї вечірки, то прошу вас мене помилувати. Давайте ми з вами залишимося єдиними в країні, хто цю тему не обговорює. Аліна Маратівна і Мінспорт впораються і без нас", - відповів він.

Офіційний представник Аліни Кабаєвої і вона сама допоки не дають коментарів про цю ситуацію. Проте навряд чи в мережах швидко оприлюднять чергове відео, де гімнастка, як Кіркоров, нещиро вибачиться за свою витівку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним