Головна Новини Світ Росія "Росія — номер один за якістю життя": у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія — номер один за якістю життя": у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним

Плющенко заявив, що за Путіна Росія стала номером один у всьому

28 грудня 2023, 21:55 comments1179
Поділіться публікацією:

Відомий російський  олімпієць Євген Плющенко, що добре  заробив  на грантах з Кремля, підтримав російського президента   Володимира Путіна на майбутніх виборах.

"Росія — номер один за якістю життя": у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним

Євген Плющенко (фото з відкритих джерел)

Заяву  олімпійського спортсмена   оприлюднило  ТАСС.  Олімпійський фігурист висловився, що процвітання РФ можливе  тільки, коли буде при владі Путін.

"Я є довіреною особою вже не перший термін, не перший раз, і для мене це велика честь. Я поважаю і ціную нашого керівника, президента, головнокомандувача за те, що він бореться за Росію, і тільки з ним я бачу її процвітання.

Володимиру Володимировичу я хочу побажати здоров’я, такої ж невичерпної енергії, щоб Росія залишалася номером один і за якістю життя, і у спорті, і в усіх можливих сферах, а всім нашим громадянам я хочу сьогодні побажати бути згуртованими. Ми повинні йти одним кулаком, спина до спини, пліч-о-пліч", – заявляє  російський олімпієць.

В мережах  критикують Євгена  Плющенка. Коментатори знають, що  йому дають  кошти з російського бюджету, тому  спортсмен вислуговується холуйством. Один з них  називає  його безсовісним.

”Росія — номер один за якістю життя”: у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним - фото 2

”Росія — номер один за якістю життя”: у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним - фото 3

”Росія — номер один за якістю життя”: у РФ довірену особу Путіна назвали безсовісним - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська розвідка назвала мету Путіна у війні, яка має бути виконана до виборів у Росії. Речник ГУР МО Андрій Юсов заявив, що посилення російської агресії поблизу Авдіївки безпосередньо пов’язане з майбутніми президентськими виборами у Росії. Українська розвідка вказує, що таким чином Путін хоче показати якісь "досягнення" для російського народу. 

Андрій Юсов в ефірі єдиного марафону розповів, що плани Путіна на найближчі місяці пов’язані зі спробами захопити українські міста для демонстрації "маленьких перемог" перед виборами.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини