Головна Новини Світ Росія Кремль почав приховувати поїздки Путіна по країні: ЗМІ дізналися, чого боїться диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль почав приховувати поїздки Путіна по країні: ЗМІ дізналися, чого боїться диктатор

Пригожину таки вдалося налякати Путіна до параноїдального стану

21 липня 2023, 13:30 comments5110
Поділіться публікацією:

Заколот Євгена Пригожина так налякав Володимира Путіна, що тепер Кремль почав приховувати маршрути поїздок російського президента країною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформовані джерела розповіли виданню "The Moscow Times".

Кремль почав приховувати поїздки Путіна по країні: ЗМІ дізналися, чого боїться диктатор

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Так, один із колишніх чиновників адміністрації президента розповів на правах анонімності, що у Кремлі посилився страх перед внутрішньою дестабілізацією та переворотом. Джерело стверджує, що зараз "усі перебувають під підозрою" ФСБ.

Видання наводить конкретний приклад цієї нової реальності. На щоденному брифінгу в четвер прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков анонсував поїздку Путіна в один із регіонів країни, але відмовився уточнити, куди саме їде глава держави.

"Зі зрозумілих причин ми зараз не анонсуємо регіональні поїздки, не розповідаємо наперед про місця відвідування", — сказав Пєсков, так і не зізнавшись, які саме причини всім "зрозумілі".

Лише через 6 годин після цієї заяви стало відомо, що Путін прилетів до Мурманська, розташованого більш ніж за 2 тисячі кілометрів від кордону з Україною. Там він відвідав Центр будівництва великотоннажних морських споруд та провів нараду щодо розвитку Арктики.

Зазначимо, у Путіна запідозрили ознаки недоумства. Під час чергових зборів у Кремлі російський президент заплутався у віці дитини, про яку йшлося у розмові. Але переплутаними цифрами справа не обмежилася. Після того, як Путіну розповіли про загиблих в Україні російських солдатів, він відповів співрозмовнику "Передайте їм мій привіт".

Читайте також на порталі "Коментарі" — що приховує Кремль за перекиданням вагнерівців до Білорусі – про що говорять заяви Євгена Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини