Головна Новини Світ Росія Кремль пригрозив США новою громадянською війною в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль пригрозив США новою громадянською війною в Україні

У РФ відповіли Байдену на слова про заходи проти банків

20 січня 2022, 15:55
Поділіться публікацією:

Президент США заявив, що Росія може втратити важливу функцію для ведення торгівлі, якщо відбудеться вторгнення російських військ в Україну. Йдеться про банківські операції з доларами. У Кремлі відразу відповіли, озвучивши нову загрозу про те, що такі кроки Вашингтона можуть призвести до того, що в Україні розпочнеться нова "громадянська війна". Як передає портал "Коментарі", позицію керівництва РФ озвучив речник президента Росії Дмитро Пєсков, пише "Інтерфакс".

Кремль пригрозив США новою громадянською війною в Україні

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Спікер російського президента зазначив, що такі загрози на адресу Росії з боку адміністрації США не можуть сприяти налагодженню діалогу між країнами. Більше того, вони можуть призвести до нового витоку протистояння в самій Україні.

Далі Дмитро Пєсков пояснив свої слова тим, що керівництво України може сприйняти заяви Білого Дому як привід силовим шляхом вирішити ті внутрішні питання, які досі ніяк не вдається вирішити. Йдеться, звичайно ж, про врегулювання конфлікту на південному сході. Відчути підтримку США офіційний Київ знову може використовувати армію проти мирних громадян. У такий спосіб спалахне нова "громадянська війна".

Дмитро Пєсков наголосив, заяви Байдена точно не сприяють розрядці напруженості, яка останнім часом виникла у Європі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент США Джо Байден заявив, якщо Володимир Путін ухвалить рішення відправити свої війська до України, то це буде фатальною помилкою Російської Федерації. Санкційний удар торкнеться всіх життєвоважливих сфер російської економіки. Наслідки будуть фатальними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини