Головна Новини Світ Росія Кремль пробує хакнути США: яку спецоперацію РФ проводить в Америці роками
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль пробує хакнути США: яку спецоперацію РФ проводить в Америці роками

Всі останніх скандали довкола України, які виникли в США є результатом впливу Росії

сьогодні, 09:32
Поділіться публікацією:

Все, що протягом останніх днів відбувається в Сполучених Штатах є наслідками невидимої інтервенції Кремля на територію цієї найпотужнішої держави, вважає політолог Михайло Басараб.

Кремль пробує хакнути США: яку спецоперацію РФ проводить в Америці роками

США і РФ

"Цей цирк в останні дні став можливим тільки тому, що росіянам фактично вдається потужна атака на політичний лад Америки. Не більше і не менше, але Кремль пробує хакнути США. Ця спецоперація триває не рік, не два і не три. Значно довше. Це настільки очевидно, що на тему написані книги, зняті фільми, проведені експертні і журналістські розслідування, але про це досі не заведено заявляти у повний голос. Чомусь", — відзначив політолог.

На його думку, корінь останніх скандалів в тому, що росіяни ведуть тривалу і досить вдалу, але замасковану війну зі США на території США.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом кількох останніх днів Україна в США опинилася в епіцентрі скандалів. В тому числі і дипломатичного скандалу. Так, республіканці вимагають звільнити посла Оксану Маркарову. А все тому, що президент Володимир Зеленський у супроводі демократа відвідав Пенсильванію, штат, який коливається і від голосів якого будуть залежати результати виборів. Проте, правда в тому, кажуть експерти, що не Маркарова визначала, куди і у супроводі кого буде їхати Зеленський, це все відповідальність Білого дому.

Окрім того, республіканці звинуватили Зеленського у втручанні у внутрішню політику США і виборчу кампанію. А все тому, що він розкритикував мирний план, який оприлюдни Ді Венс. Згідно цього плану бойові дії в Україні зупиняють на лінію розмежування, а Україні відмовляють у членстві в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини