Головна Новини Світ Росія Кремль прокоментував скандальний фільм Навального про «палац Путіна»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль прокоментував скандальний фільм Навального про «палац Путіна»

Російська влада назвала розслідування Олексія Навального повною маячнею

20 січня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Вчора "Фонд боротьби з корупцією", лідером якого є Олексій Навальний випустив документальний фільм про розкішний та гігантський палац президента Росії Володимира Путіна. В документальній стрічці журналісти дослідили головні корупційні схеми кремлівської верхівки. Також, кореспонденти змогли відзняти головний президентський маєток вартістю в сто мільярдів рублів.

 Кремль прокоментував скандальний фільм Навального про «палац Путіна»

Палац Путіна - російська влада прокоментувала фільм Навального. Фото: i.ytimg.com

Відео було опубліковане на Ютубі. Його вже встигли переглянути більш як 21 мільйон користувачів.

В Кремлі також вже встигли прокоментувати даний відеоролик. За словами прессекретаря глави держави Дмитра Пєскова, даний фільм створений для того аби вразити глядачів та отримати від них гроші шахрайським чином, оскільки вкінці лунає прохання про фінансову підтримку майбутніх розслідувань.

"В кінці цього чудесного матеріалу вказані номери рахунків з проханням перераховувати туди гроші. Мені здається, що це, напевно, головне завдання подібних матеріалів, таких псевдорозслідувань, це і є головний лохотрон" — наголосив Пєсков.

Прессекретар також повідомив, що дана робота є простою інформаційною атакою аби підпсувати репутацію президента Росії. Про наміри створити подібний фільм кремлівська верхівка знала заздалегідь. Пєсков попереджає, що надалі кількість таких інформ-атак тільки зросте.

Нагадуємо, що раніше експерти розповіли, чи зміниться щось в Нагірному Карабасі після переговорів Володимира Путіна, Ільхама Алієва і Нікола Пашиняна. Деталі читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає, який тюремний термін чекає на Олексія Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини