Головна Новини Світ Росія Кремль видав офіційний документ – Путін визнав Донецьк та Луганськ – Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль видав офіційний документ – Путін визнав Донецьк та Луганськ – Україною

Президент РФ у документі офіційно визнав, що всі окуповані території належать Україні

6 січня 2023, 12:50 comments14444
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", на одинадцятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україні президент країни-агресора Володимир Путін офіційно визнав, що всі території, що тимчасово захоплені росіянами, належать Україні.

Кремль видав офіційний документ – Путін визнав Донецьк та Луганськ – Україною

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

На офіційному сайті президента РФ опубліковано вказівки Путіна, згідно з якими він дає вказівку своїй армії оголосити "режим припинення вогню". У документі Путін офіційно визнає, що територія, що знаходиться вздовж лінії зіткнення, є частиною України.

"З огляду на звернення святішого патріарха Кирила, доручаю міністру оборони Російської Федерації запровадити з 12.00 6 січня 2023 року до 24.00 7 січня 2023 року режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні", — йдеться у документі, підписаному Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський терорист Гіркін заговорив про капітуляцію, звинувативши Путіна в черговій помилці у війні проти України.                                                                                                                                                           

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін доручив своєму міністру оборони Шойгу ввести з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення в Україні. Також російська сторона закликала Україну оголосити режим припинення вогню "і надати можливість громадянам відвідати різдвяні служби". Про що говорить такий перебіг Кремля? Що слід розуміти Україні та Заходу? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини