Кволий диктатор створив величезні проблеми: до чого слід готуватися росіянам

Путін зробив усе, щоб росіян ненавиділи і по можливості мстилися їм

Напавши на Україну, кремлівський диктатор Володимир Путін створив для росіян величезні проблеми, про це заявив політолог Олексій Копитько.

За його інформацією, все частіше на різних рівнях настає прозріння: незалежно від підсумків війни, росіяни опиняться під великим тиском, на них повісять усіх собак, їх ненавидітимуть, і по можливості будуть мститися.

"А оскільки це матеріал, що слабшає, то в ситуації "росіяни проти всіх" у самій Росії у росіян шансів на якийсь благополучний результат немає. За Путіна та продовжувачів його режиму – точно", - підкреслив Копитько.

За його словами, на прикладі Чечні росіяни знають, що з ними буде у всіх національних республіках РФ, дуже скоро.

Тому, вважає експерт, об'єктивно на користь росіян як народу максимально швидко вискакувати з війни та знімати проблеми з українцями, як із найбільшою та войовничою групою, яка точно мститиме.

Копитько додав, що українські війська в Курську наочно показують, що на кадирівців за бажання можна знайти управу, зробити їх жалюгідними. Відео, з яких випливає, що українські військові поводяться з російськими строковиками краще, ніж росіяни-кадирівці, вже отримали свою аудиторію і впливають.

"Також захід у Курськ підвішує питання: а чи треба вимираючим росіянам в Курську/Смоленську/Брянську/Орлі/Пскові та ін. воювати з українцями? Заради чого? Заради "Нового Херсонесу"? Заради знищеного у мотлох Донбасу, який Росія ніколи не відновить навіть близько?" – зазначає Копитько.

За його словами, на одному з відео переселенці, що скиглить, скаржаться цареві, що вони і чоловіків/синів на війну відправили, і армію підтримують, і лояльні до неможливості, а тут така напасть.

"За що? Залишився маленький крок – так, може, даремно все це робили, не треба було?... Факти доводиться, що вороги росіян - не в Україні, а в Москві. Москва воює в Україні росіянами і проти українців, і проти інтересів самих росіян", - підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що голова ПВК "Паладін" уже закликав російських військових скинути Путіна.