Головна Новини Світ Росія Точка неповернення пройдена: в РФ засновник ПВК закликав скинути Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Точка неповернення пройдена: в РФ засновник ПВК закликав скинути Путіна

В Росії обурені діями Путіна, який довів країну до межі у всіх сферах

14 серпня 2024, 14:20 comments1312
Поділіться публікацією:

Засновник російського ПВК "Паладін" Георгій Закревський збунтувався проти кремлівського диктатора Володимира Путіна. Зокрема, у російських соцмережах активно розповсюджують його звернення до військовослужбовців РФ. Закревський закликає їх до повалення влади в Росії.

Точка неповернення пройдена: в РФ засновник ПВК закликав скинути Путіна

Георгій Закревський

"Наша країна не те що на межі біди або вже прямо біля неї, наша країна вже у біді. У великій біді. Безпілотники літають по всій центральній частині Росії, аж до Москви і Петербурга. Вони атакували навіть Кремль. Наш чорноморський флот вибивається. Вибивається так, ніби ми не велика держава з великим флотом, а якась третьорозрядна країна… Наша авіація практично не працює, тому що вона теж вибивається. Ми стоїмо на тих самих позиціях, на які вийшли понад два роки тому, а частково на тих, на які ми відступили. Населення вимирає, злидарює, спивається — всім начхати. Тільки й встигають завозити мігрантів. І все це зробив так званий президент "великий" Путін", — заявив Закревський.

За його словами, негативні події в Росії зайшли надто далеко і прийшов час вирішити всі проблеми. Він додав, що "точка неповернення" вже пройдена і настав час діяти.

"Звертаюся до тих, хто перебуває на лінії зіткнення, до тих, хто в окопах. Ви прекрасно знаєте, яке непотребство коїться зараз там… Ви прекрасно знаєте ті пики, які знущаються з вас, з ваших родичів… Ми закликаємо всіх приєднуватися до нашого союзу, щоб врятувати нашу країну. Точка неповернення вже пройдена", — заявив Закревський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на тлі подій в Курській області Путін перебуває у розгублено стані. Кажуть, що він нібито вирішив мазнути на Курськ рукою, в надії, що ЗСУ там не втримаються і сконцентрувати всі сили на захопленні Донецької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини