Лавров сказав, яке рішення ухвалить РФ, якщо Києву дозволять бити вглиб Росії

Лавров заявив, що відновлення миру нібито не входить до планів ні України, ні її союзників

Дозвіл на удари Збройних сил України західною зброєю вглиб Росії — це гра з вогнем, яка має небезпечні наслідки, заявив міністр закордонних справ країни-агресора РФ Сергій Лавров.

За його словами, російська сторона прийматиме рішення виходячи з розуміння тих загроз, які створюються Заходом.

При цьому російський дипломат заявив, що Москва має розуміння того, що нібито "відновлення миру в плани противника не входить". Крім цього, він звернув увагу на те, що президент Володимир Зеленський не скасував свого указу, який забороняє переговори з Росією.

Окрім цього, глава МЗС країни-агресора заявив, що Сполучені Штати та союзники Вашингтона по НАТО надають Києву політичну, військову та фінансову підтримку для продовження бойових дій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що раніше Лавров розповів, коли Росія може завершити так звану "спеціальну військову операцію". При цьому глава МЗС країни-агресора нагадав, що кремлівський диктатор Володимир Путін ще 14 червня назвав такі передумови для врегулювання "конфлікту". Серед них, наприклад, повне виведення Збройних сил України з Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, а також "визнання територіальних реалій", які закріплені у російській конституції. Крім того, РФ хоче, щоб Україна погодилася на нейтральний позаблоковий без'ядерний статус. Також, як заявив Лавров, РФ продовжує наполягати на так званих демілітаризації та денацифікації України, а також забезпечення прав, свобод та інтересів російськомовних громадян. Крім цього, РФ наполягає на скасуванні всіх санкцій, які були запроваджені проти неї.