Головна Новини Світ Росія Лавров видав нові погрози щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров видав нові погрози щодо війни в Україні

Лаврову не сподобалося, що Україна не хоче "заморожувати" війну

20 червня 2023, 21:58 comments1566
Поділіться публікацією:

Очільник   російського МЗС Сергій Лавров все видає погрози НАТО, сили якого, як говорить  його хвора уява, ніби воюють в Україні, та переконує продовжити так звану "СВО" на українській території. Про це  інформують  пропагандистські медіа РФ.

Лавров видав нові погрози щодо війни в Україні

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Високопосадовцю та  дипломату Російської Федерації дуже не подобається, що  влада України не  має бажання "заморожувати" війну.

"Якщо НАТО вустами Столтенберга заявляє, що вони проти "заморожування" конфлікту, то вони хочуть воювати, ми до цього готові. Ми давно зрозуміли цілі НАТО в ситуації навколо України, ці цілі формувалися довгі роки, і НАТО намагається їх реалізувати", — зазначив, виступаючи перед пропагандистськими ЗМІ  керівник російського Міністерства закордонних справ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Байдена відповіли Лаврову, який боїться ескалації через передачу F-16 Україні. Якщо керівництво Росії так боїться військового потенціалу України, то Москві варто забрати свої війська з української території. Винищувачі F-16 потрібні Україні виключно для самозахисту. Таку заяву під час брифінгу зробив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, коментуючи слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, який стверджував, що передача винищувачів F-16 Україні призведе до подальшої ескалації. За його словами, F-16 буде передано в рамках довгострокових оборонних потреб України. Йдеться про те, щоб допомогти Україні забезпечити потреби для самозахисту. Сергій Лавров раніше заявив, що Захід нібито готується до того, щоб продовжувати ескалацію війни. Зокрема, він стверджував, що одна з модифікацій F-16 здатна нести ядерну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини