Лавров заявив про "судоми київського режиму" і розповів про "братський народ"

Глава МЗС Росії Сергій Лавров вважає операцію у Курській області «агонією київського режиму»

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров назвав судомами та агонією "київського режиму" операцію ЗСУ у Курській області.

"Ті люди, яких Захід привів до влади шляхом антиконституційного державного перевороту, виконують замовлення Заходу - перетворити країну на нацистську загрозу Російської Федерації вкотре. Це не вийде. Це вже всім зрозуміло. Судоми якісь, агонія, які ми зараз спостерігаємо, у тому числі в рамках так званої курської акції, очевидні для всіх", - заявив Лавров.

Міністр закордонних справ РФ навіть договорився до того, що заявив про те, що український народ у своїй масі нібито "братній" Росії.

"Ми про це не просто говоримо, ми це знаємо", - заявив Лавров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ розпочали операцію в Курській області, яка проходить успішно. Українські війська захопили частину територій російського регіону і Кремль із цим нічого вдіяти не може і регулярно влаштовує істерики з приводу того, що атаку на Курську область спланували чи то в США, чи то до МІ-6. Також у РФ регулярно заявляють про те, що нібито в Курській області воюють "іноземні найманці".

Незважаючи на те, що Апти Алаудінов регулярно заявляє , що "Ахмат" зупинив просування ЗСУ, знищив усю техніку українських військових, насправді це не так. Його заяви не мають нічого спільного з реальністю.

Втім, експерти стверджують, що Росія таки дуже серйозно готується, щоби влаштувати контратаку в Курській області, і підтягує БК і своїх військових. Експерти вважають, що ЗСУ потрібно підготуватися до таких атак російських окупантів.