Лавров заявив, що Захід "шукає заміну" Зеленському із сказав чому

Глава МЗС РФ Лавров повторив фейк, придуманий Службою зовнішньої розвідки країни-агресора про те, що Зеленському шукають заміну

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров заявив, що українське керівництво нібито перебуває у "вкрай важкому становищі".

Російський чиновник заявив, що західні ЗМІ стали "потихеньку зливати і створювати образ невдахи" з керівництва України.

Більше того, Лавров навіть договорився до того, що заявив, на Заході зростає "відчай" у зв'язку з діями української влади, а також з тим, що президент Володимир Зеленський нібито виявився нездатним виконати певну його місію.

"Вони у край важкому становищі, українські керівники, їм уже шукають заміну", - заявив Лавров.

При цьому він не уточнив, яку ж місію мав виконати Зеленський, і чому Захід так ним "розчарований".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня Служба зовнішньої розвідки Росії повідомила , що американська еліта нібито активно шукає заміну чинному президентові України Володимиру Зеленському. У СЗР заявили, що нового українського лідера хочуть бачити нібито більш керованим та менш корумпованим. Більше того, у Штатах вже навіть є кандидатура, яка підходить на роль "наступника" Зеленського. У СЗР заявили, що у цьому контексті розглядається колишній глава МВС України Арсен Аваков. Зазначається, що новий лідер України може бути готовішим до переговорів з Росією. Крім того, Служба зовнішньої розвідки Росії повідомила, що Україна "повільно, але вірно" перетворюється на "чорну дірку Європи".

На тему заміни Зеленського на Авакова навіть розмірковували у Радфеді та Держдумі. При цьому там заявили, що насправді Аваков "нічим не кращий" за Зеленського, оскільки також є націоналістом.