Лікування не допомагає: колишня співачка з України показала свого чоловіка-стриптизера в неадекваті

Тарзана у безглуздому вбранні гримасував на камеру і колупав у носі.

В травні екс-киянка Наташа Корольова разом зі своїм чоловіком Тарзаном (Сергій Глушко) вирушили до санаторію поправити здоров'я: в них ніби був нервовий зрив через хейт та "відміну" виступів в країні-окупантці.

Але, відпочинок на природі та лікувальні процедури дають знаменитостям мізерний ефект. Для прикладу, недавно Тарзана його дружина відзняла у вкрай дивному стані.

На відеоролику, яке зняла Корольова для Instagram, Тарзан одягнув безглузду дитячу шапочку, яка має форму скальпа Шрека – персонажа з однойменного мультику кіностудії DreamWorks. Тарзан тут виглядає дуже задоволеним собою.

Далі в кадрі він почав вилуплювати очі, корчити гримаси, потім почав колупати в носі. В Наташи Корольової такий стан чоловіка викликав тільки нервовий сміх.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що опухла співачка з України вийшла на зв'язок після того, як потрапила в лікарню. Колишня українка, а тепер російська артистка Наташа Корольова, яка народилась в Києві, проте проживає в країні- агресорці РФ, показалась після інформації про критичний стан здоров'я зірки.

Зараз на власній сторінці в Instagram, вона показалась в новому відеоролику, де відзняла себе крупним планом. На фотографії Корольова якась опухла, навіть не беручи до уваги сильний фільтр. Користувачі також побачили зміну в зовнішності зірки і почали коментувати, як вона виглядає. "Без макіяжу господи на кого схожа?", "Скрізь все однаково. Зуби вставні, губи надувні, навіщо?", "Чо з мордою", — пишуть користувачі.

Ще раніше Наташа Корольова виконала нову пісню про випускний. В коментарях висміюють її спроби молодитись.