Головна Новини Світ Росія Дотанцювалася в РФ: опухла співачка з України вийшла на зв'язок після того, як потрапила в лікарню
commentss НОВИНИ Всі новини

Дотанцювалася в РФ: опухла співачка з України вийшла на зв'язок після того, як потрапила в лікарню

Наташа Корольова вийшла на зв'язок зі своїми підписниками

19 травня 2024, 23:45 comments2080
Поділіться публікацією:

Колишня українка,  а тепер російська артистка  Наташа Корольова, яка народилась в Києві, проте  проживає   в країні- агресорці  РФ, показалась після інформації про  критичний стан здоров'я зірки.

Дотанцювалася в РФ: опухла співачка з України вийшла на зв'язок після того, як потрапила в лікарню

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

Зараз  на  власній сторінці в Instagram, вона показалась в новому відеоролику, де відзняла себе крупним планом. На фотографії  Корольова якась  опухла, навіть не беручи  до уваги  сильний фільтр.

Користувачі також побачили зміну в зовнішності  зірки і  почали коментувати, як вона виглядає. "Без макіяжу господи на кого схожа?", "Скрізь все однаково. Зуби вставні, губи надувні, навіщо?", "Чо з мордою", — пишуть  користувачі.

Ще раніше Наташа Корольова  виконала нову пісню про випускний. В коментарях висміюють її спроби молодитись.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії висміяли колишню співачку з УкраїниКолишня мешканка України, співачка,  яка виїхала до Москви - Наташа Корольова, оприлюднила дивний відеоролик. Зокрема, в мережі  опубліковане відео, як  російська зірка не зовсім адекватно поводить себе під час зйомок чергового випуску  російського телешоу. В компанії зі ще одною  путіністкою — Кудрявцевою, Корольова чудернацько танцює, показує безглузді рухи тіла, ще пристає зі своїми "танцями" до інших російських  знаменитостей.

Наташа Корольова оприлюднила відеоролик на  власній сторінці в Instagram, тому здається, що співачка добре "під градусом". Це "веселе" відео колишня українка  сама називає  саундтреком "п'яна Наташа".
 "Кривляються. Не соромно це показувати!", "Голої вечірки було мало треба виставляти далі більше", "Бенкет під час чуми, де совість?", "Наташа клоун, заспокойся вже", — написали користувачі  мереж.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини