"Мат і образи": російська співачка вимагає компенсації за скандальне інтерв'ю

Любов Успенська потрапила в черговий скандал

Російська співачка Любов Успенська, відома своєю підтримкою терористичного вторгнення Росії в Україну, знову опинилася в центрі скандалу. Цього разу конфлікт виник через інтерв'ю, яке вона дала для YouTube-шоу Лаури Джугелії, але яке вирішили не публікувати через велику кількість негативу і образ з боку співачки.

Інсайдери розповідають, що ініціатива зйомки виходила саме від Успенської, яка бажала детально розповісти про те, що відбувається в її житті. Однак після зйомки інтерв'ю було вирішено не публікувати, оскільки співачка у ньому висловлювалася негативно про своїх колег, зокрема про путініста Філіпа Кіркорова та інших медійних персон. Крім того, інтерв'ю було переповнене нецензурною лексикою і образами, і Успенська категорично відмовилася "різати" матеріал. Лаура Джугелія, в свою чергу, не захотіла брати участь у конфлікті з багатьма представниками шоу-бізнесу.

Після цього Успенська почала обривати телефон Джугелії, погрожуючи їй та вимагаючи випустити матеріал. Вона навіть залучила свою адвокатку Олену Сеніну, яка зажадала мільйонну компенсацію за витрачений час і "неотриманий бажаний результат". На думку адвокатки, компенсацію мають виплатити також і їй особисто. Пропагандистські ЗМІ називають такі вимоги вимаганням.

Цей інцидент лише додає до серії скандалів, пов'язаних з Успенською, яка намагається підтримувати свою популярність подібними провокаційними діями.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірург. Опальна виконавиця з РФ Любов Успенська в шоці від невдалої пластичної операції — вона скаржиться на шрами і рубці, що так і залишились після операційного втручання.