Головна Новини Світ Росія Лишилися шрами і рубці: скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірург
commentss НОВИНИ Всі новини

Лишилися шрами і рубці: скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірург

Любов Успенська поскаржилася на шрами і рубці, які залишилися після процедури

1 серпня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Опальна  виконавиця з РФ  Любов Успенська  в шоці від невдалої пластичної операції — вона скаржиться на шрами і рубці, що так і залишились після операційного втручання.

Лишилися шрами і рубці: скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірург

Любов Успенська (фото з відкритих джерел)

"Всі ці рубці і шрами залишилися. Все це залишилося, все це неможливо сховати. Я досі ходжу влітку в спеку і ношу сукні з рукавами", — передали  слова  Успенської  російські ЗМІ.

Тепер  інший хірург взявся виправити  недоліки, допущені  пластичним  хірургом, що  теж  омолоджував за допомогою пластики  іншого одіозного  артиста Філіпа Кіркорова.

"Ми спостерігали деформацію, яка називається "телефонна трубка". Це коли в районі ліктя і пахвовій западині залишений обсяг, а в середині плеча його немає. Це перша проблема, яку довелося вирішувати. Другою проблемою була інша деформація — "крило кажана". Чому так називається? Коли людина руку піднімає, у нього з'являється така перетинка між рукою, плечем і спиною, як у кажана. Такі деформації виникають, якщо хірург не має достатньо досвіду в подібного роду операціях", — прокоментував хірург  ускладнення  від проведеної пластики  співачки Успенської.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пластичний хірург спотворив російську співачку, яка підтримує війну в Україні. Виконавиця з РФ  Слава, що виступає за продовження війни в Україні і засудила колег, що не підтримують путінський  режим, постраждала від  непрофесійності  лікаря Тимура Хайдарова. Відомий хірург, що не так давно  "зліпив" для Філіпа Кіркорова прес, в ході  операції  спотворив груди співачці. 

Слава  з розпачу розповіла про таку  операцію краси, але в той час була "під градусом". Співачка курила і нецензурно висловлювалась  під час зйомок,  також не соромилась показати результат  жахливої пластичної операції.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини